Mézkedvelő Hunnia Egyesület eseményei

Kihagyhatatlan programokkal vár a MÉHE: a következő esemény egy FANTASZTIKUS KLUBNAP 2019. december 4-én szerda este!

Mikor valók neked a MÉHE rendezvényei?

1.

Ha szeretnéd megőrizni az egészségedet méhtermékek segítségével

Klubnapjainkon eláruljuk a hosszú élet titkát. Minden rendelkezésünkre álló tudást átadunk neked, hogy belőled is tudatos mézfogyasztó legyen, aki pontosan ismeri, hogy milyen betegséget milyen méhtermékkel előzhet meg.

2.

Ha tudni akarod, mit kell tenned a gyakorlatban a méhek védelme érdekében

Szakértőinktől számtalan olyan könnyen megvalósítható tippet és ötletet kapsz, amikkel már egyetlen emberként is rengeteget tehetsz a méhekért. Együttes erővel és összefogással pedig egyenesen a méhek őrangyalai leszünk!

3.

Ha olyan emberekkel szeretnél együtt lenni, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint te

A MÉHE rendezvényein a közös téma már garantált! Itt hozzád hasonló méz- és méhkedvelő emberekkel köthetsz barátságokat, ráadásul minden korosztály számára feledhetetlen programokkal készülünk.

A következő MÉHEsemény: 
KLUBNAP 2019. december 4-én szerda este 

TÉMA: “ünnepi” betegségek ellenszerei a kaptárból

December 4-én szerda este a 3. MÉHE klubnapon kiderül:

 • hogyan kerüld el a karácsonyi stresszt
 • mi segít legyőzni az ünnepi depressziót
 • hogyan előzheted meg a túlevést
 • mit tegyél, ha teltségérzet kínoz
 • hogyan álld útját az emésztési zavaroknak
 • hogyan kerülheted el az újévi macskajajt

ELŐADÓK: 

 • Trepinszki József, vezető mézkedvelő

Meglepetések minden résztvevőnek!
Hogy mi lesz a meglepetés, az a helyszínen derül ki. De annyit elárulunk, hogy már csak emiatt is érdemes eljönni a klubnapra!

 

EZ VÁR RÁD: 

Interaktív beszélgetés az “ünnepi” betegségekről, ahol bátran felteheted kérdéseidet és megoszthatod tapasztalataidat a többi hozzád hasonló méh- és mézkedvelővel

Helyszín

A Mézbarlang újpesti üzletének eladótere 

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 52.

Parkolás: Ingyenes a parkolás az Árpád út mindkét oldalán, illetve az Újpest Várroskapu P+R parkolóban (5 perc séta). 

Tömegközlekedéssel: 3-as metróval, illetve Újpest Központnál leszállva a 25-ös, 104-es, 120-as, 196-os, 204-es, 270-es buszokkal, továbbá a 12-es és 14-es villamossal.

Időpont

2019. december 4-én 18:30-tól kb. 20:30-ig

Két órás interaktív beszélgetős est termékkóstolóval, meglepetésekkel, helyszíni vásárlási lehetőséggel és sok-sok hasznos tudással az “ünnepi” betegségekről.

A klubest beszélgetésébe bármikor be lehet kapcsolódni, így ha nem érsz ide pontban fél hétre, akkor is bátran jöhetsz, nem probléma, ha pár percet késel.

Árak

A részvételi díj befizetésével a MÉHE egyesületet támogatod

MÉHE tagoknak: 1.000 Ft/fő
Mindenki másnak: 2.000 Ft/fő

Jegyek előre utalással vagy létszámtól függően a helyszínen is vásárolhatók. A belépők árával a MÉHÉ egyesület működését segíted. A klubnapon történő részvételhez előzetes regisztráció szükséges, minden további információt e-mailben küldünk. A maximális létszám 20 fő.

Jelentkezni az alábbi űrlapon lehet:

Az előző Klubnapokról mondták:

Vevővélemények Klubnapról 

“Nagyon sok olyan információhoz hozzájutottunk, amit eddig nem hallottunk, nem olvastunk, vagy elkerülte a figyelmünket. Különösen azt tetszett, hogy a klubnap kötetlenül zajlott, bármikor hozzászólhattunk, kérdést tehettünk fel. Szóba került a cukorbetegség, az afta, a herpesz, a láz, a fájdalomcsillapítás is.”

(Cs. Jenőné)

Vevővélemények Klubnapról

“Köszönöm a lehetőséget, hogy ezen a kellemes légkörű, tartalmas klubnapon részt vehettem! Az ismeretek olyan esszenciáját kaptam, ami jelentősen segít a méhtermékek és azok hatásai és hatásmechanizmusai közötti eligazodásban. Érdeklődéssel várom a következő alkalmakat, és kifejezetten sajnálom, amikor nem tudok jelen lenni.”

(B. Klára)

FIGYELEM! Fontos számunkra, hogy klubnapjaink családias hangulatú, kis létszámú, interaktív esték legyenek. Ezért klubnapokon a maximális részvételi létszám 20 fő. Fenntartjuk annak lehetőségét, hogy amennyiben túl sokan regisztrálnak, lezárjuk a jelentkezést. Egy e-mail címről legfeljebb 2 fő regisztrálhat.

Fő támgatónk: Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52. 

Ismeretterjesztő előadások, klubnapok, bemutatók, kirándulások és finom mézkóstolók olyan szakértőkkel, akik hiteles és naprakész információkat szállítanak a méhészet és a természetvédelem területéről.

Kihagyhatatlan MÉHE programok

Várnak a Mézkedvelő Hunnia Egyesület fantasztikus rendezvényei!

Ismeretterjesztő előadások

Minden, ami a méhekkel, természetvédelemmel, mézzel és méhészeti termékekkel kapcsolatos, az előbb-utóbb napirendre kerül ismeretterjesztő előadásaink valamelyikén.

Minden korosztály számára tartogatunk hasznos és érdekes ismereteket, olyanokat, amik nem szerepelnek egyetlen szak- vagy tankönyvben sem.

Klubnapok

Tölts el egy estét remek társaságában, hozzád hasonló mézkedvelőkkel, akik ugyanazon a véleményen vannak méhes kérdésekben, mint te.

Klubnapok 2019-ben:

 • 2019. szeptember 24-én 18:30-tól
  Téma: hogyan kerüld el az őszi betegségeket
 • 2019. október 15-én 18:30-tól
  Téma: a méhtermékeken túl milyen további természetes megoldások segíthetnek a betegségek megelőzésében és legyőzésében? Mik a méhtermékek természetes hatástöbbszörözői? :
 • 2019. december 4-én 18:30-tól
  Téma: hogyan kerüld el az “ünnepi” betegségeket méhtermékek segítségével

Klubnapjainkon életre szóló barátságok köttetnek, miközben úgy teszel szert hasznos gyakorlati ismeretekre a mézfogyasztásról és a méhek védelméről, hogy végig fantasztikusan érzed magad.

Kirándulások

Fedezd fel velünk hazánk méhészethez kapcsolódó látványosságait! Ellátogatunk a kaptárkövekhez, méhész- és mézmúzeumba, és megnézzük a leghíresebb méhészeti gyűjteményeket is.

De velünk tarthatsz egy igazi méhészetbe is, ahol bepillanthatsz a kaptárak belsejébe. Vagy egyszerűen csak kiránduljunk, túrázzunk egy jót a természetben.

Kirándulások 2019-ben:

 • 2019. november 17-én vasárnap délelőtt:
  8 kilométeres könnyed erdei séta a Pilisben a MÉHE elnökségével, gyönyörű késő őszi tájakon, közben sok-sok hasznos információval a természetről, méhekről, egésszégről, testről és lélekről.

 

Mézkóstolók

Ismerd meg a mézfajtákat és mézkülönlegességeket! Fantasztikus kulináris élményekben lehet részed, ha olyan mézeket kóstolsz, amikről nem is tudtad, hogy egyáltalán léteznek.

A méz, illetve a gyógynövények, gyümölcsök vagy épp a fűszerek párosításából valódi gasztronómiai csodák születnek, amiket nem elég csak egyszer megkóstolni.

Méhtermék-bemutatók

Felejtsd el a hagyományos termékbemutatókat! Mi ugyanis a méhtermékeket fogjuk megismertetni veled úgy, ahogy még senki sem tette azelőtt.

Biztos, hogy sok újat fogunk mondani, és az is biztos, hogy ha eddig mesterséges étrendkiegészítőket, krémeket használtál, akkor ezután jó eséllyel váltasz majd méhtermékekre.

Mi a méhekkel vagyunk! És Te?

A Mézkedvelő Hunnia Egyesület rendezvényein a legjobb helyen vagy, ha szeretnél megismerkedni és életre szóló barátságokat kötni azokkal, akik pont ugyanazt gondolják a mézfogyasztásról, és a méhek, mint legfőbb beporzók védelméről, mint Te.