Mézkedvelő Hunnia Egyesület eseményei

Kihagyhatatlan programokkal vár a MÉHE: a következő fantasztikus MÉHEsemény egy előadás méhekről és méhészetről a székesfehérvári kaptárlevegős Apiterápiás Házban Az április 5-i program elmarad!
ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

Mikor valók neked a MÉHE rendezvényei?

1.

Ha szeretnéd megőrizni az egészségedet méhtermékek segítségével

Klubnapjainkon eláruljuk a hosszú élet titkát. Minden rendelkezésünkre álló tudást átadunk neked, hogy belőled is tudatos mézfogyasztó legyen, aki pontosan ismeri, hogy milyen betegséget milyen méhtermékkel előzhet meg.

2.

Ha tudni akarod, mit kell tenned a gyakorlatban a méhek védelme érdekében

Szakértőinktől számtalan olyan könnyen megvalósítható tippet és ötletet kapsz, amikkel már egyetlen emberként is rengeteget tehetsz a méhekért. Együttes erővel és összefogással pedig egyenesen a méhek őrangyalai leszünk!

3.

Ha olyan emberekkel szeretnél együtt lenni, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint te

A MÉHE rendezvényein a közös téma már garantált! Itt hozzád hasonló méz- és méhkedvelő emberekkel köthetsz barátságokat, ráadásul minden korosztály számára feledhetetlen programokkal készülünk.

A következő MÉHEsemény: 

Előadás méhekről és méhészetről a székesfehérvári Apiterápiás Házban – ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN! 

Az előadás alatt sehol máshol nem hallható ismeretekre tehetsz szert az apiterápiáról, a méhekről és a méhészetről:

LÉLEGEZD MAGAD EGÉSZSÉGESRE miközben érdekes előadást hallgatsz Antal István méhészmestertől a méhekről, méhészetről, és persze arról, hogy mi az és mire jó a kaptárlevegős ház. Kóstolj finomabbnál finomabb mézeket, és közben pillants be a méhek életébe egy üvegfalú kaptáron át, majd miután minden kérdésedre választ kaptál, fogyassz el egy finom bográcsos ebédet hozzád hasonló méh- és mézkedvelők társaságában!

A PROGRAMON KÖZREMŰKÖDNEK: 

 • Trepinszki József vezető mézkedvelő
 • Antal István méhészmester

Ismét izgalmas meglepetéssel készülünk! 
Hogy mi lesz a meglepetés, az mindig csak a helyszínen derül ki. De annyit elárulunk, hogy már csak emiatt is érdemes eljönni a MÉHE programokra!

ERRE SZÁMÍTHATSZ EZEN A FANTASZTIKUS PROGRAMON: 

Próbálj ki egy garantáltan hatásos, 100%-ban egészséges, fájdalommentes apiterápiás kezelést, miközben érdekes előadást hallgatsz a méhekről és méhészetről egy igazi kaptárlevegős ház belsejében, ahol nem a méhek mérgével, hanem a méhkaptár jótékony levegőjével gyógyítunk, miközben téged és a méheket csupán egy üvegfal választ majd egymástól.

Helyszín

8000 Székesfehérvár-Moha,
I. Béla út

Az Apiterápiás Ház a székesfehérvári Kertész Csárdától 2 km-re található, az I. Béla út utolsó háza. Itt a ház előtt fogunk találkozni.

A részvételhez előzetes regisztráció és a részvételi díj előre kifizetése szükséges, a helyszínen nem lehet jegyet vásárolni!

Térkép itt »

Időpont

A 2020. április 5-ére tervezett kirándulás ELMARAD! Új időpont hamarosan!

A teljes program időtartama kb. 2,5 óra. Arra kérünk, érkezz időben, mert 10:00-kor bemegyünk az Apiterápiáás Házba! Nincs esőnap, a programot rossz idő esetén is megtartjuk. Mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott, ezért a helyeket a befizetések beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. Amennyiben túl sokan regisztrálnak, lezárjuk a jelentkezést.

Árak

 A részvételi díj tartalmazza a belépőt az Apiterápiás Házba

MÉHE tagoknak vagy 14 év alatti gyermekeknek
– ebéddel: 4.500 Ft/fő
– ebéd nélkül: 3.000 Ft/fő

Mindenki másnak:
– ebéddel: 6.000 Ft/fő
– ebéd nélkül: 4.500 Ft/fő

Jegyeket csak banki előre utalással vagy a Mézbarlangban készpénzzel lehet vásárolni!

Itt tudsz jelentkezni a programra:

A korábbi Klubnapokról mondták:

Vevővélemények Klubnapról 

“Nagyon sok olyan információhoz hozzájutottunk, amit eddig nem hallottunk, nem olvastunk, vagy elkerülte a figyelmünket. Különösen azt tetszett, hogy a klubnap kötetlenül zajlott, bármikor hozzászólhattunk, kérdést tehettünk fel. Szóba került a cukorbetegség, az afta, a herpesz, a láz, a fájdalomcsillapítás is.”

(Cs. Jenőné)

Vevővélemények Klubnapról

“Köszönöm a lehetőséget, hogy ezen a kellemes légkörű, tartalmas klubnapon részt vehettem! Az ismeretek olyan esszenciáját kaptam, ami jelentősen segít a méhtermékek és azok hatásai és hatásmechanizmusai közötti eligazodásban. Érdeklődéssel várom a következő alkalmakat, és kifejezetten sajnálom, amikor nem tudok jelen lenni.”

(B. Klára)

A MÉHE fő támgatója: Mézbarlang Üzlet, 1042 Budapest, Árpád út 52. 

Ismeretterjesztő előadások, klubnapok, bemutatók, kirándulások és finom mézkóstolók olyan szakértőkkel, akik hiteles és naprakész információkat szállítanak a méhészet és a természetvédelem területéről.

Kihagyhatatlan MÉHE programok

Várnak a Mézkedvelő Hunnia Egyesület fantasztikus rendezvényei!

Ismeretterjesztő előadások

Minden, ami a méhekkel, természetvédelemmel, mézzel és méhészeti termékekkel kapcsolatos, az előbb-utóbb napirendre kerül ismeretterjesztő előadásaink valamelyikén.

Minden korosztály számára tartogatunk hasznos és érdekes ismereteket, olyanokat, amik nem szerepelnek egyetlen szak- vagy tankönyvben sem.

Ismeretterjesztő előadások 2020-ban:

 • A 2020. április 5-i program ELMARAD! Új időpont hamarosan! Ellátogatunk a székesfehérvári Apiterápiás Házba, ahol mézeket kóstolunk, meghallgatunk egy érdekes előadást méhekről és méhészetről, majd elfogyasztunk egy finom bográcsos ebédet.

Klubnapok

Tölts el egy estét remek társaságában, hozzád hasonló mézkedvelőkkel, akik ugyanazon a véleményen vannak méhes kérdésekben, mint te.

Klubnapok 2019-ben:

 • 2019. szeptember 24-én 18:30-tól
  Téma: hogyan kerüld el az őszi betegségeket
 • 2019. október 15-én 18:30-tól
  Téma: a méhtermékeken túl milyen további természetes megoldások segíthetnek a betegségek megelőzésében és legyőzésében? Mik a méhtermékek természetes hatástöbbszörözői? :
 • 2019. december 4-én 18:30-tól
  Téma: hogyan kerüld el az “ünnepi” betegségeket méhtermékek segítségével

Klubnapjainkon életre szóló barátságok köttetnek, miközben úgy teszel szert hasznos gyakorlati ismeretekre a mézfogyasztásról és a méhek védelméről, hogy végig fantasztikusan érzed magad.

Kirándulások

Fedezd fel velünk hazánk méhészethez kapcsolódó látványosságait! Ellátogatunk a kaptárkövekhez, méhész- és mézmúzeumba, és megnézzük a leghíresebb méhészeti gyűjteményeket is.

De velünk tarthatsz egy igazi méhészetbe is, ahol bepillanthatsz a kaptárak belsejébe. Vagy egyszerűen csak kiránduljunk, túrázzunk egy jót a természetben.

Kirándulások:

 • 2020 májusában Gödöllőre kirándulunk, és megtekintjük a Méhészeti Gyűjteményt, vagy közismertebb nevén a “méhészmúzeumot”

 • 2020. február 23-án vasárnap délelőtt:
  7,5 kilométeres télbúcsúztató erdei séta Dobogókőre, a Zsivány szikla érintéséval, közben sok-sok hasznos információval a természetről, méhekről, egésszégről, testről és lélekről.
 • 2019. november 17-én vasárnap délelőtt:
  8 kilométeres könnyed erdei séta a Pilisben a MÉHE elnökségével, gyönyörű késő őszi tájakon

Mézkóstolók

Ismerd meg a mézfajtákat és mézkülönlegességeket! Fantasztikus kulináris élményekben lehet részed, ha olyan mézeket kóstolsz, amikről nem is tudtad, hogy egyáltalán léteznek.

A méz, illetve a gyógynövények, gyümölcsök vagy épp a fűszerek párosításából valódi gasztronómiai csodák születnek, amiket nem elég csak egyszer megkóstolni.

Méhtermék-bemutatók

Felejtsd el a hagyományos termékbemutatókat! Mi ugyanis a méhtermékeket fogjuk megismertetni veled úgy, ahogy még senki sem tette azelőtt.

Biztos, hogy sok újat fogunk mondani, és az is biztos, hogy ha eddig mesterséges étrendkiegészítőket, krémeket használtál, akkor ezután jó eséllyel váltasz majd méhtermékekre.

Mi a méhekkel vagyunk! És Te?

A Mézkedvelő Hunnia Egyesület rendezvényein a legjobb helyen vagy, ha szeretnél megismerkedni és életre szóló barátságokat kötni azokkal, akik pont ugyanazt gondolják a mézfogyasztásról, és a méhek, mint legfőbb beporzók védelméről, mint Te.